Op hoeven en hakken – romandebuut van Petra Knaapen

Op 9 oktober is het eerste boek van Petra Knaapen verschenen, de roman Op hoeven en hakken.

Waarom dit boek

Dit boek kan op meerdere manieren gelezen worden en daarom ben ik ervan overtuigt dan mijn roman, dat een boodschap uitdraagt, meerdere doelgroepen kan bereiken. Een minivarken lijkt heel leuk, maar het vergt enige kennis wil je dit diersoort in huis kunnen houden. Je kunt met verschillende aspecten te maken krijgen en dat heb ik op een speelse manier onder de aandacht gebracht.

Ik doneer één euro van ieder verkocht boek aan de hobbyvarkenvereniging, omdat zonder hun goede inzet en liefde voor de minivarkens, er een hoop narrigheid bespaard wordt.

Maar ook het lege nestsyndroom, de midlifecrisis en zeker niet te vergeten oude trauma’s komen uitvoerig aanbod. En wat gebeurt er dan in een gezin, als je elkaar niet meer begrijpt of niet meer wilt begrijpen. Ik denk dat dit voor veel lezers herkenbare situaties zijn, waar je geen vat meer op hebt.

Bestel het boek

Je kan het boek bij mij gesigneerd bestellen. Het kost € 18,95 en de verzendkosten zijn € 4,10 (met track and trace, als brievenbuspost).

Stuur een mailtje aan mij en ik maak het in orde.

Je kan het ook bij de uitgeverij bestellen (niet gesigneerd)

En het boek is verkrijgbaar bij alle (online)boekhandels. Vraag erom als ze het niet hebben.

Schrijf een recensie

Je helpt mij erg als je een recensie wilt schrijven voor mijn boek, bijvoorbeeld op Hebban <link naar hebban invullen> of op bol <link naar bol invullen>. Op de site van de uitgeverij kan het ook. Alvast heel veel dank!!

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag