Over Petra Knaapen

In het dagelijks leven

ben ik getrouwd, moeder en oma.
Mijn dagen vul ik met werken in mijn kapsalon/nagelsalon.
Verder hou ik van schilderen, schrijven, powerwalken en fotograferen.
Ik komt tot rust in de natuur en als dierenliefhebber observeer ik graag het gedrag van dieren met mijn camera.

Vanaf jongs af aan verslond ik boeken en ik trok me terug in mijn kamer met een pot thee en chocolade. Rond mijn pubertijd schreef ik gedichten, die meestal over de liefde gingen.

Waarom dit boek?

Dit boek kan op meerdere manieren gelezen worden en daarom ben ik ervan overtuigt dat mijn boek, dat een boodschap uitdraagt, meerdere doelgroepen kan bereiken. Een minivarken lijkt heel leuk, maar het vergt enige kennis wil je dit diersoort in huis kunnen houden. Je kunt met verschillende aspecten te maken krijgen en dat heb ik op een speelse manier onder de aandacht gebracht.

Petra bij de Kleurrijke schrijvers

Waarom ik bij de kleurrijke schrijvers zit.

Het concept sprak mijn aan. Als een van de kleurrijke schrijvers kunnen we elkaar motiveren. We doen gezamenlijke schrijfoefeningen en het is ontzettend fijn om met elkaar te sparren. Tevens bundelen we onze krachten voor de boekpromotie, ook als je eigen boek nog niet aan publiceren toe is, leren we van het proces dat je medeschrijvers doormaken.

Waarom ik bij Droomvallei Uitgeverij ben uitgekomen met mijn boek.

Esther heb ik ontmoet tijdens de allereerste uitgeversdag dat door Marelle Boersma in het leven was geroepen. Meteen had ik in de gaten dat mijn boek best wel eens bij de Droomvalleiuitgeverij zou kunnen passen, aangezien Esther van diversiteit en van bijzondere verhalen houdt. Het nog jaren geduurd voordat ik daadwerkelijk mijn manuscript naar Esther durfde te mailen. Maar ze was meteen enthousiast en mede door door aan te schuiven bij de kleurrijke schrijvers voelde het goed.

Op hoeven en hakken van Petra Knaapen
Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag